Toppers in concert 2022: Jan Smit gaat ode brengen aan Rob de Nijs

Toppers in concert 2022: Jan Smit gaat ode brengen aan Rob de Nijs

Vrijdag 18 november 2022 om 15:06

Vrijdag en zaterdag zetten de Toppers de Johan Cruijff Arena weer op z’n kop. Het belooft weer een bijzondere avond te worden, zo komt Frans Bauer langs om op te treden met tante Rikie van Zwarte Cross. En Jan Smit verklapt dat hij een ode brengt aan Rob de Nijs. De Nijs, die de ziekte van Parkinson heeft, kan er zelf niet bij zijn maar zijn vrouw gaat wel naar het concert.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Toppers in concert 2022</em>: Jan Smit gaat ode brengen aan Rob de Nijs Vrijdag en zaterdag zetten de Toppers de Johan Cruijff Arena weer op z’n kop. Het belooft weer een bijzondere avond te worden, zo komt Frans Bauer langs om op te treden met tante Rikie van Zwarte Cross. En Jan Smit verklapt dat hij een ode brengt aan Rob de Nijs. De Nijs, die de ziekte van Parkinson heeft, kan er zelf niet bij zijn maar zijn vrouw gaat wel naar het concert. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Gerard Joling emotioneel over Toppers-optreden: "Ze stond er 15 jaar lang" (video) Bekijk deze video » Zien! Frans Duijts en Francis van Broekhuizen doen auditie voor de Toppers (HLF8) Bekijk deze video »
Muziek :

Actuele video's

Meer actuele video's