Zien! Frans Duijts en Francis van Broekhuizen doen auditie voor de Toppers (HLF8)

Zien! Frans Duijts en Francis van Broekhuizen doen auditie voor de Toppers (HLF8)

Donderdag 17 november 2022 om 20:45

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 17 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Het grote muziekfeest van de Toppers begint weer. Morgen en overmorgen staan ze voor de 16e keer in de Johan Cruijff ArenA. De liedjes van Frans Duijts worden wel gezongen door de Toppers maar hij zou zelf zo graag eens meedoen. Francis van Broekhuizen valt hem bij want zij het lijkt haar ook wel leuk. Beide beginnen spontaan samen 'opera' te zingen aan tafel. Worden ze uitgenodigd?

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Zien! <em>Frans Duijts</em> en <em>Francis van Broekhuizen</em> doen auditie voor de Toppers (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 17 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Het grote muziekfeest van de Toppers begint weer. Morgen en overmorgen staan ze voor de 16e keer in de Johan Cruijff ArenA. De liedjes van Frans Duijts worden wel gezongen door de Toppers maar hij zou zelf zo graag eens meedoen. Francis van Broekhuizen valt hem bij want zij het lijkt haar ook wel leuk. Beide beginnen spontaan samen 'opera' te zingen aan tafel. Worden ze uitgenodigd? Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's