Bekijk de allerlaatste videoclip van Nick & Simon: Van goed naar beter

Bekijk de allerlaatste videoclip van Nick & Simon: Van goed naar beter

Friday 18 November 2022 om 14:55

Het is een treurige dag voor fans van Nick & Simon. Het Volendamse duo heeft vrijdag namelijk de allerlaatste videoclip uitgebracht. In de clip zijn allerlei beelden te zien van de muzikanten en al hun avonturen van de afgelopen jaren. Nick en Simon maakten hun breuk in augustus bekend.

Lees verder onder de video.

Bekijk de allerlaatste videoclip van <em>Nick &amp; Simon</em>: Van goed naar beter Het is een treurige dag voor fans van Nick & Simon. Het Volendamse duo heeft vrijdag namelijk de allerlaatste videoclip uitgebracht. In de clip zijn allerlei beelden te zien van de muzikanten en al hun avonturen van de afgelopen jaren. Nick en Simon maakten hun breuk in augustus bekend. Lees verder onder de video. Nick & Simon bedanken de fansNick Schilder en Simon Keizer bedanken op social media hun fans. “Want door jullie hebben we al die hoogtepunten mogen beleven. Jullie steun, jullie liefde voor onze muziek zullen wij nooit vergeten! En het mooie is: de muziek blijft”, schrijven ze. “Elk lied is als een foto uit de N&S tijd, waar wij met warme gevoelens en met een glimlach naar zullen kijken. Het ga jullie goed! Hopelijk zelfs van goed naar beter!” Bekijk de allerlaatste videoclip van Nick & Simon, Van goed naar beter hierboven. Johan Derksen over stoppen Nick & Simon: 'Nu is Nederland pas echt in paniek' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Nick & Simon geven aantal afscheidsconcerten in april 2023 Bekijk deze video »
Muziek :
Bekijk de allerlaatste videoclip van Nick & Simon: Van goed naar beter

Nick & Simon bedanken de fans
Nick Schilder en Simon Keizer bedanken op social media hun fans. “Want door jullie hebben we al die hoogtepunten mogen beleven. Jullie steun, jullie liefde voor onze muziek zullen wij nooit vergeten! En het mooie is: de muziek blijft”, schrijven ze. “Elk lied is als een foto uit de N&S tijd, waar wij met warme gevoelens en met een glimlach naar zullen kijken. Het ga jullie goed! Hopelijk zelfs van goed naar beter!”

Bekijk de allerlaatste videoclip van Nick & Simon, Van goed naar beter hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's