Johan Derksen over stoppen Nick & Simon: 'Nu is Nederland pas echt in paniek' (video)

Johan Derksen over stoppen Nick & Simon: 'Nu is Nederland pas echt in paniek' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 26 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen over stoppen <em>Nick &amp; Simon</em>: 'Nu is Nederland pas echt in paniek' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 26 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Waar moet je je nog aan vasthouden als Nick & Simon stoppen? Dat vroeg Wilfred Genee vrijdagavond aan Johan Derksen in nieuwe aflevering van Vandaag Inside. 'Dan is Nederland niet meer te redden', antwoorde de voetbalanalist. 'Ik vond het een leuk duo. (...) Maar er is geen enkele garantie dat ze solo ook succesvol zijn.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Waar moet je je nog aan vasthouden als Nick & Simon stoppen? Dat vroeg Wilfred Genee vrijdagavond aan Johan Derksen in nieuwe aflevering van Vandaag Inside. 'Dan is Nederland niet meer te redden', antwoorde de voetbalanalist. 'Ik vond het een leuk duo. (...) Maar er is geen enkele garantie dat ze solo ook succesvol zijn.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV