Reünie Over mijn lijk: familieleden overleden Kiki vertellen hoe het nu met ze gaat

Reünie Over mijn lijk: familieleden overleden Kiki vertellen hoe het nu met ze gaat

In de reünie van Over mijn lijk praat Tim Hofman onder anderen met de nabestaanden van Kiki. Het is een half jaar geleden dat zij opnames hadden voor Over mijn lijk, Kiki overleed op 16-jarige leeftijd. Haar moeder heeft nog steeds weleens momenten dat ze niet kan geloven dat haar dochter er niet meer is. Kiki’s zusje vertelt dat ze steeds meer aan de blije momenten terugdenkt, naast het gemis.

Bekijk het fragment van de reünie van Over mijn lijk, die te streamen is op NPO Start, hieronder. Je kunt alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Reünie <em>Over mijn lijk</em>: familieleden overleden Kiki vertellen hoe het nu met ze gaat In de reünie van Over mijn lijk praat Tim Hofman onder anderen met de nabestaanden van Kiki. Het is een half jaar geleden dat zij opnames hadden voor Over mijn lijk, Kiki overleed op 16-jarige leeftijd. Haar moeder heeft nog steeds weleens momenten dat ze niet kan geloven dat haar dochter er niet meer is. Kiki’s zusje vertelt dat ze steeds meer aan de blije momenten terugdenkt, naast het gemis. Bekijk het fragment van de reünie van Over mijn lijk, die te streamen is op NPO Start, hieronder. Je kunt alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv. Over Mijn Lijk: Irene heeft nog maximaal 1 jaar te leven, hoopt moeder weer te zien Bekijk deze video » Francis (Over Mijn Lijk) vindt dat ze niet mag klagen: ‘Waarderen wat er wél is’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV