HLF8 gemist? BENR speelt lied over het WK in Qatar (video)

HLF8 gemist? BENR speelt lied over het WK in Qatar (video)

Vrijdag 18 november 2022 om 20:51

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 18 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em> gemist? BENR speelt lied over het WK in Qatar (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 18 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. BENR speelde vrijdag een speciaal geschreven lied over het WK in Qatar in HLF8. En dat is op een welbekende melodie! Bekijk het optreden hierboven. Lees ook hoe je het WK voetbal via de livestream kijkt en hoe de NOS verslag doet van het WK in Qatar. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.
Talkshow :

BENR speelde vrijdag een speciaal geschreven lied over het WK in Qatar in HLF8. En dat is op een welbekende melodie! Bekijk het optreden hierboven.

Lees ook hoe je het WK voetbal via de livestream kijkt en hoe de NOS verslag doet van het WK in Qatar. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's