Tom Staal op bezoek in Oranjestraat Den Haag: "Loop mank, bij de hoeren geweest"

Tom Staal op bezoek in Oranjestraat Den Haag: "Loop mank, bij de hoeren geweest"

Zaterdag 19 november 2022 om 11:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Tom Staal</em> op bezoek in Oranjestraat <em>Den Haag</em>: &quot;Loop mank, bij de hoeren geweest&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tom Staal gaat weer op bezoek in Den Haag voor een interview op de grootste Oranjestraat van Nederland. Volgens de mannen zelf hangt er wel bijna 50 kilometer aan Oranje vlaggetjes en zeil aan de gevels. Er is toch ook nog tijd voor andere hobbies... Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Entertainment :

Tom Staal gaat weer op bezoek in Den Haag voor een interview op de grootste Oranjestraat van Nederland. Volgens de mannen zelf hangt er wel bijna 50 kilometer aan Oranje vlaggetjes en zeil aan de gevels. Er is toch ook nog tijd voor andere hobbies...

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's