Hannah Prins in Op1 over klimaattop in Sharm-el-Sheikh: 'Een greenwashing event'

Hannah Prins in Op1 over klimaattop in Sharm-el-Sheikh: 'Een greenwashing event'

Zaterdag 19 november 2022 om 08:51

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Hannah Prins in <em>Op1</em> over klimaattop in Sharm-el-Sheikh: 'Een greenwashing event' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 18 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De meningsverschillen zijn te groot en dus wordt de klimaattop in Egypte met minimaal een dag verlengd. Die extra dag zou hard nodig zijn om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Waar liggen de grootste knelpunten? Klimaatactivist Hannah Prins is sceptisch in Op1: 'De klimaattop is eigenlijk gewoon een heel groot greenwashing evenement. (...) Het heeft niet gewerkt op deze manier.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hannah Prins in Op1 over klimaattop in Sharm-el-Sheikh: 'Een greenwashing event'

De meningsverschillen zijn te groot en dus wordt de klimaattop in Egypte met minimaal een dag verlengd. Die extra dag zou hard nodig zijn om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Waar liggen de grootste knelpunten? Klimaatactivist Hannah Prins is sceptisch in Op1: 'De klimaattop is eigenlijk gewoon een heel groot greenwashing evenement. (...) Het heeft niet gewerkt op deze manier.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's