Video: Lex Uiting uitgekafferd door redactie De Wereld Draait Door

Video: Lex Uiting uitgekafferd door redactie De Wereld Draait Door

Zaterdag 19 november 2022 om 21:03

Jelleke van Rijsoort was ooit de vaste visagist van Matthijs van Nieuwkerk en zij heeft van dichtbij meegemaakt hoe Matthijs zich achter de schermen gedroeg. Jelleke vertelt in RTL Boulevard over haar ervaringen met Van Nieuwkerk.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Lex Uiting</em> uitgekafferd door redactie <em>De Wereld Draait Door</em> Jelleke van Rijsoort was ooit de vaste visagist van Matthijs van Nieuwkerk en zij heeft van dichtbij meegemaakt hoe Matthijs zich achter de schermen gedroeg. Jelleke vertelt in RTL Boulevard over haar ervaringen met Van Nieuwkerk. Tekst gaat verder onder de video. Lex UitingLex Uiting heeft als oud-Jakhals ook gezien hoe de sfeer op de redactie van De Wereld Draait Door was: "Die spanning die beschreven wordt in de Volkskrant herken ik. (...) Ik ken natuurlijk ook veel collega's uit die tijd met allemaal verhalen, die kloppen 100% met wat er vandaag in het nieuws kwam." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Lex Uiting uitgekafferd door redactie De Wereld Draait Door

Lex Uiting
Lex Uiting heeft als oud-Jakhals ook gezien hoe de sfeer op de redactie van De Wereld Draait Door was: "Die spanning die beschreven wordt in de Volkskrant herken ik. (...) Ik ken natuurlijk ook veel collega's uit die tijd met allemaal verhalen, die kloppen 100% met wat er vandaag in het nieuws kwam."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's