NOS WK Voetbal: Qatar - Ecuador eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Qatar - Ecuador eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Qatar - Ecuador eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vandaag is het zover: het omstreden WK voetbal in Qatar gaat van start. Om 17.00 uur is de openingswedstrijd Qatar - Ecuador live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Kunnen de Qatarezen meteen stunten in de eerste wedstrijd? Grote onbekendeDe toewijzing van het WK voetbal aan Qatar zorgde wereldwijd voor gefronste wenkbrauwen. Wat moet het mondiale voetbaltoernooi in het nietszeggende oliestaatje Qatar? Het nationale team kan al jaren nauwelijks potten breken maar mag nu wel deelnemen aan het WK. Van tevoren is nauwelijks bekend wat we van hen kunnen verwachten; hoge ogen zal Qatar waarschijnlijk niet gooien. OmstredenDaar komt nog bij dat het WK inmiddels zeer omstreden is vanwege de naar verluidt 6500 arbeiders die zijn omgekomen bij de bouw van de stadions. In één van die stadions neemt Qatar het vanavond op tegen Ecuador. Ook de Zuid-Amerikanen beschikken over weinig bekende spelers; captain Enner Valencia is actief bij Fenerbahçe en is waarschijnlijk de grootste ster. Hoe presteren de groepsgenoten van Oranje? Bekijk ook Zien: Ruud Gullit noemt uitspraken Sepp Blatter over WK in Qatar 'laf' Bekijk deze video » Noa Vahle in VI over vrouwonvriendelijk Qatar: 'Ik ga gewoon mijn werk doen' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vandaag is het zover: het omstreden WK voetbal in Qatar gaat van start. Om 17.00 uur is de openingswedstrijd Qatar - Ecuador live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Kunnen de Qatarezen meteen stunten in de eerste wedstrijd?

Grote onbekende
De toewijzing van het WK voetbal aan Qatar zorgde wereldwijd voor gefronste wenkbrauwen. Wat moet het mondiale voetbaltoernooi in het nietszeggende oliestaatje Qatar? Het nationale team kan al jaren nauwelijks potten breken maar mag nu wel deelnemen aan het WK. Van tevoren is nauwelijks bekend wat we van hen kunnen verwachten; hoge ogen zal Qatar waarschijnlijk niet gooien.

Omstreden
Daar komt nog bij dat het WK inmiddels zeer omstreden is vanwege de naar verluidt 6500 arbeiders die zijn omgekomen bij de bouw van de stadions. In één van die stadions neemt Qatar het vanavond op tegen Ecuador. Ook de Zuid-Amerikanen beschikken over weinig bekende spelers; captain Enner Valencia is actief bij Fenerbahçe en is waarschijnlijk de grootste ster. Hoe presteren de groepsgenoten van Oranje?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV