Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is Ik vertrek terug met enkele nieuwe afleveringen op NPO 1. In de eerste nieuwe aflevering volgen we Jolande van Lith (54) en Barbara de Roo (55). Zij zijn niet alleen een liefdeskoppel, maar ook een kunstenaarsduo met een voorliefde voor installatiekunst. Alle fragmenten uit deze uitzending Ik Vertrek gemist? Jolande en Barbara kopen Pippi Langkous-huis in Frankrijk Bekijk deze video » Pippi Langkous-huisJolande en Barbara leiden een luxe bestaan met fijne mensen om zich heen en uitdagend werk. Toch vinden ze het tijd worden hun leven drastisch om te gooien. Ze willen een artistieke bed & breakfast opzetten in een Frans slaperig gehucht. In Mansigne heeft het stel een Pippi Langkous-huis gekocht, dat ze willen omtoveren tot een chambre d'arte; een walhalla voor creatievelingen. TwijfelsNa een emotioneel afscheid beginnen Jolande en Barbara vol goede moed aan het afstomen van al het jaren zeventig behang in de oude dokterswoning. Maar al snel ontstaan er twijfels over het hele project. Het huis mankeert van alles, de Franse werklui komen niet opdagen en de hele dag door muren en deuren schilderen is eigenlijk helemaal niet zo leuk. Bekijk ook Vanavond in Ik Vertrek XL: Ondernemen op Bonaire verloopt zwaarder dan gedacht Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van nieuw seizoen Het Roer Om: "Ik kan helemaal niks" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is Ik vertrek terug met enkele nieuwe afleveringen op NPO 1. In de eerste nieuwe aflevering volgen we Jolande van Lith (54) en Barbara de Roo (55). Zij zijn niet alleen een liefdeskoppel, maar ook een kunstenaarsduo met een voorliefde voor installatiekunst.

Pippi Langkous-huis
Jolande en Barbara leiden een luxe bestaan met fijne mensen om zich heen en uitdagend werk. Toch vinden ze het tijd worden hun leven drastisch om te gooien. Ze willen een artistieke bed & breakfast opzetten in een Frans slaperig gehucht. In Mansigne heeft het stel een Pippi Langkous-huis gekocht, dat ze willen omtoveren tot een chambre d'arte; een walhalla voor creatievelingen.

Twijfels
Na een emotioneel afscheid beginnen Jolande en Barbara vol goede moed aan het afstomen van al het jaren zeventig behang in de oude dokterswoning. Maar al snel ontstaan er twijfels over het hele project. Het huis mankeert van alles, de Franse werklui komen niet opdagen en de hele dag door muren en deuren schilderen is eigenlijk helemaal niet zo leuk.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik Vertrek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV