NOS WK Voetbal: Senegal - Nederland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Senegal - Nederland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Senegal - Nederland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 16.10 uur voorbeschouwing en om 17.00 uur live verslag van de wedstrijd Senegal - Nederland in Groep A van het WK voetbal in Qatar. Het is de eerste wedstrijd van Oranje op jacht naar de wereldtitel. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv. Sadio ManéSenegal is in potentie een ijzersterke tegenstander. Ze wonnen in 2021 de Afrika Cup en gelden als één van de beste Afrikaanse voetballanden van het moment. De nummer achttien van de FIFA-ranking kreeg echter een zware tegenslag te verduren in de aanloop naar het WK: sterspeler Sadio Mané van Bayern München is geblesseerd. Hij gaat wél mee naar het toernooi. Gaat hij misschien tóch spelen? WereldtitelOnder leiding van Louis van Gaal jaagt Nederland deze winter op de wereldtitel. Dat zal een hele kluif worden, maar de bondscoach heeft er alle vertrouwen. Ook Oranje moet in de eerste wedstrijd een sterkhouder missen: Memphis Depay is niet op tijd wedstrijdfit en zal vervangen worden door Vincent Janssen. Het Nederlands elftal hoopt uit de startblokken te schieten met een overwinning op Senegal. Bekijk ook Ruzie tussen Louis van Gaal en Valentijn Driessen in Qatar: "Jij bent echt ongelofelijk" Bekijk deze video » Clairy Polak over het WK in Qatar: 'Ik verheug me er helemaal niet op' (Op1) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf 16.10 uur voorbeschouwing en om 17.00 uur live verslag van de wedstrijd Senegal - Nederland in Groep A van het WK voetbal in Qatar. Het is de eerste wedstrijd van Oranje op jacht naar de wereldtitel. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Sadio Mané
Senegal is in potentie een ijzersterke tegenstander. Ze wonnen in 2021 de Afrika Cup en gelden als één van de beste Afrikaanse voetballanden van het moment. De nummer achttien van de FIFA-ranking kreeg echter een zware tegenslag te verduren in de aanloop naar het WK: sterspeler Sadio Mané van Bayern München is geblesseerd. Hij gaat wél mee naar het toernooi. Gaat hij misschien tóch spelen?

Wereldtitel
Onder leiding van Louis van Gaal jaagt Nederland deze winter op de wereldtitel. Dat zal een hele kluif worden, maar de bondscoach heeft er alle vertrouwen. Ook Oranje moet in de eerste wedstrijd een sterkhouder missen: Memphis Depay is niet op tijd wedstrijdfit en zal vervangen worden door Vincent Janssen. Het Nederlands elftal hoopt uit de startblokken te schieten met een overwinning op Senegal.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV