NOS WK Voetbal: Verenigde Staten - Wales eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Verenigde Staten - Wales eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Verenigde Staten - Wales eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 19.25 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Verenigde Staten - Wales in Groep B van het WK voetbal in Qatar. De landen in deze groep zijn zeer aan elkaar gewaagd en dus zal het een spannende strijd worden. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv. Vaste waardeHet nationale voetbalelftal van de Verenigde Staten was van het WK van 1990 tot en met het WK van 2014 een vaste waarde op het mondiale eindtoernooi, maar behoorde in 2018 tot de grote afwezigen. Nu zijn ze er weer bij met een selectie die een mix tussen oude bekenden en grote onbekenden is. Zo gaat rechtsback Sergiño Dest mee naar Qatar, evenals sterspeler Christian Pulisic (Chelsea). Gareth BaleHet nationale elftal van Wales was lange tijd een kleine speler in het internationale voetbal, maar sinds de komst van Gareth Bale zien we de Welshmen steeds vaker op eindtoernooien. Dat is ook nu het geval en Bale is als aanvoerder mee. Ook andere oudgedienden als doelman Wayne Hennessey, verdedigers Chris Gunter en Ben Davies en middenvelder Aaron Ramsey zijn van de partij. Bekijk ook Johan Derksen ziet Gianni Infantino staakt-het-vuren in oorlog vragen: 'Wat is die gek joh!' Bekijk deze video » Video: Louis van Gaal opnieuw meester in Engelse taal: "We can come an end" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 21 november 2022 om 20:52

Vanaf 19.25 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Verenigde Staten - Wales in Groep B van het WK voetbal in Qatar. De landen in deze groep zijn zeer aan elkaar gewaagd en dus zal het een spannende strijd worden. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Vaste waarde
Het nationale voetbalelftal van de Verenigde Staten was van het WK van 1990 tot en met het WK van 2014 een vaste waarde op het mondiale eindtoernooi, maar behoorde in 2018 tot de grote afwezigen. Nu zijn ze er weer bij met een selectie die een mix tussen oude bekenden en grote onbekenden is. Zo gaat rechtsback Sergiño Dest mee naar Qatar, evenals sterspeler Christian Pulisic (Chelsea).

Gareth Bale
Het nationale elftal van Wales was lange tijd een kleine speler in het internationale voetbal, maar sinds de komst van Gareth Bale zien we de Welshmen steeds vaker op eindtoernooien. Dat is ook nu het geval en Bale is als aanvoerder mee. Ook andere oudgedienden als doelman Wayne Hennessey, verdedigers Chris Gunter en Ben Davies en middenvelder Aaron Ramsey zijn van de partij.

Actuele video's

Meer actuele video's