Zie: Bridget Maasland schrikt van eigen foto: 'Mag dit weg?'

Zie: Bridget Maasland schrikt van eigen foto: 'Mag dit weg?'

Maandag 21 november 2022 om 19:43

Wie bij de nineties-bob en de bombshell blow-out denkt aan een spannende actiefilm, die heeft het goed mis. Het zijn namelijk de nieuwste haartrends van deze winter. Nou ja, nieuw, deze kapsels zagen we al in de jaren '90. Ook Bridget Maasland had zo'n kapsel al eens, maar nu schrikt ze ervan. "Ben ik dat, oh nee deze foto, ik was zwanger denk ik, mag dit weg?" schreeuwt Bridget.

Bekijk in het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zie: <em>Bridget Maasland</em> schrikt van eigen foto: 'Mag dit weg?' Wie bij de nineties-bob en de bombshell blow-out denkt aan een spannende actiefilm, die heeft het goed mis. Het zijn namelijk de nieuwste haartrends van deze winter. Nou ja, nieuw, deze kapsels zagen we al in de jaren '90. Ook Bridget Maasland had zo'n kapsel al eens, maar nu schrikt ze ervan. "Ben ik dat, oh nee deze foto, ik was zwanger denk ik, mag dit weg?" schreeuwt Bridget. Bekijk in het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Beau van Erven Dorens en Diederik Ebbinge zijn fan van Matthijs de Ligt (video) Bekijk deze video » Angela de Jong verbaasd dat columns stof doen opwaaien: ‘Erg lange tenen’ Bekijk deze video » De Volkskrant: 'Het ligt niet alleen bij Matthijs, maar ook bij BNNVARA' Bekijk deze video »
TV :
Zie: Bridget Maasland schrikt van eigen foto: 'Mag dit weg?'

Actuele video's

Meer actuele video's