Peter Gillis loopt boos weg tijdens interview: "Jongedame, de groeten" (video)

Peter Gillis loopt boos weg tijdens interview: "Jongedame, de groeten" (video)

Peter Gillis en zijn familie heeft op zijn zachts gezegd een bewogen jaar gehad. Mark Gillis werd meer dan een jaar geleden overvallen bij zijn chalet waarvoor de verdachten vandaag opnieuw voor de rechter verschijnen. Daarnaast is Peter in een zaak verwikkeld met zijn vriendin Nicol. Vragen beantwoorden over de situatie rondom zijn parken doet hij liever niet...

<em>Peter Gillis</em> loopt boos weg tijdens <em>interview</em>: &quot;Jongedame, de groeten&quot; (video) Peter Gillis en zijn familie heeft op zijn zachts gezegd een bewogen jaar gehad. Mark Gillis werd meer dan een jaar geleden overvallen bij zijn chalet waarvoor de verdachten vandaag opnieuw voor de rechter verschijnen. Daarnaast is Peter in een zaak verwikkeld met zijn vriendin Nicol. Vragen beantwoorden over de situatie rondom zijn parken doet hij liever niet... De groetenPeter Gillis loopt boos weg tijdens een interview wanneer hem de vraag gesteld wordt over zijn thuissituatie en de parken die op omvallen staan: "Faillisement is helemaal niet aan de orde. Jongedame, de groeten", sluit de camping eigenaar af. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Peter Gillis loopt boos weg tijdens interview: "Jongedame, de groeten" (video)

De groeten
Peter Gillis loopt boos weg tijdens een interview wanneer hem de vraag gesteld wordt over zijn thuissituatie en de parken die op omvallen staan: "Faillisement is helemaal niet aan de orde. Jongedame, de groeten", sluit de camping eigenaar af.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV