Grenzeloos verliefd, baby in het buitenland: Sarah en Vibin laten hun bakkerij zien

Grenzeloos verliefd, baby in het buitenland: Sarah en Vibin laten hun bakkerij zien

Donderdag 24 november 2022 om 12:13

In een update laat Sarah weten dat het ‘supergoed’ gaat met haar, Vibin en hun kleine meid. In Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland was hun liefdesverhaal te zien, ze viel voor Vibin, gingen naar India en trouwden daar. Inmiddels hebben ze een dochter en een pand waarin ze hun bakkerij gaan starten. In een video laten ze hun toekomstige winkel zien, al moet er nog het nodige gebeuren voor ze open kunnen.

Bekijk de video van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland hieronder.

Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Grenzeloos verliefd, baby in het buitenland</em>: Sarah en Vibin laten hun bakkerij zien In een update laat Sarah weten dat het ‘supergoed’ gaat met haar, Vibin en hun kleine meid. In Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland was hun liefdesverhaal te zien, ze viel voor Vibin, gingen naar India en trouwden daar. Inmiddels hebben ze een dochter en een pand waarin ze hun bakkerij gaan starten. In een video laten ze hun toekomstige winkel zien, al moet er nog het nodige gebeuren voor ze open kunnen. Bekijk de video van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland hieronder. Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Moniek (Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland): ‘Er is echt heel veel gebeurd’ Bekijk deze video » Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland: Paul, Jessica & Olivia geven update (Nairobi) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's