Irene (Over mijn lijk) heeft laatste boodschap: ‘Dit wil jij doen, dat ga jij doen’

Irene (Over mijn lijk) heeft laatste boodschap: ‘Dit wil jij doen, dat ga jij doen’

In de laatste aflevering van de reünie-serie van Over mijn lijk zegt Tim Hofman dat het de laatste keer is dat ze filmen met Irene. Irene is net als de andere deelnemers van het programma ongeneeslijk ziek en onlangs heeft ze het trieste nieuws te horen gekregen dat ze niet lang meer te leven heeft. Hofman vraagt of Irene nog iets kwijt wil. Irene wil zeggen dat je vooral moet doen wat je wil en je niet moet nadenken over hoe anderen over je denken. “Nee, fuck it. Dit wil jij doen, dat ga jij doen. Punt.”

Bekijk het fragment van de reünie van Over mijn lijk, die te streamen is op NPO Start, hieronder. Je kunt alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Irene (<em>Over mijn lijk</em>) heeft laatste boodschap: ‘Dit wil jij doen, dat ga jij doen’ In de laatste aflevering van de reünie-serie van Over mijn lijk zegt Tim Hofman dat het de laatste keer is dat ze filmen met Irene. Irene is net als de andere deelnemers van het programma ongeneeslijk ziek en onlangs heeft ze het trieste nieuws te horen gekregen dat ze niet lang meer te leven heeft. Hofman vraagt of Irene nog iets kwijt wil. Irene wil zeggen dat je vooral moet doen wat je wil en je niet moet nadenken over hoe anderen over je denken. “Nee, fuck it. Dit wil jij doen, dat ga jij doen. Punt.” Bekijk het fragment van de reünie van Over mijn lijk, die te streamen is op NPO Start, hieronder. Je kunt alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv. Over Mijn Lijk: Irene heeft nog maximaal 1 jaar te leven, hoopt moeder weer te zien Bekijk deze video » Reünie Over mijn lijk: de laatste opnames met ongeneeslijk zieke Irene Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's