Reünie Over mijn lijk: de laatste opnames met ongeneeslijk zieke Irene

Reünie Over mijn lijk: de laatste opnames met ongeneeslijk zieke Irene

De laatste aflevering van de reünie-serie van Over mijn lijk is nu te streamen. In een voorproefje is te zien dat alle deelnemers die nog in leven zijn en hun dierbaren bij elkaar komen. Ze halen herinneringen op, bijvoorbeeld aan de energieke Kiki die op 16-jarige leeftijd overleed aan kanker. Ook zegt Tim Hofman dat het de laatste keer is dat ze filmen met Irene. Zij heeft onlangs het trieste nieuws te horen gekregen dat ze nog maximaal een jaar te leven heeft.

Bekijk het fragment van de reünie van Over mijn lijk, die te streamen is op NPO Start, hieronder. Je kunt alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.

Reünie <em>Over mijn lijk</em>: de laatste opnames met ongeneeslijk zieke Irene De laatste aflevering van de reünie-serie van Over mijn lijk is nu te streamen. In een voorproefje is te zien dat alle deelnemers die nog in leven zijn en hun dierbaren bij elkaar komen. Ze halen herinneringen op, bijvoorbeeld aan de energieke Kiki die op 16-jarige leeftijd overleed aan kanker. Ook zegt Tim Hofman dat het de laatste keer is dat ze filmen met Irene. Zij heeft onlangs het trieste nieuws te horen gekregen dat ze nog maximaal een jaar te leven heeft. Bekijk het fragment van de reünie van Over mijn lijk, die te streamen is op NPO Start, hieronder. Je kunt alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv. Over Mijn Lijk: Irene stuurde bericht over naderende einde met 'smiley face' Bekijk deze video » Reünie Over mijn lijk: familieleden overleden Kiki vertellen hoe het nu met ze gaat Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV