Frans Bauer krijgt kippenvel in Secret Duets: ‘Kan Dries Roelvink niet zijn’

Frans Bauer krijgt kippenvel in Secret Duets: ‘Kan Dries Roelvink niet zijn’

In Secret Duets denkt Frans Bauer bij de aanwijzing ‘slippers’ gelijk aan Dries Roelvink, zou deze zanger aan de andere kant van de muur staan? Maar als de mystery guest begint te zingen, weet Frans Bauer zeker dat het Roelvink niet is. Frans krijgt namelijk kippenvel, het voelt vertrouwd en hij vindt het echt mooi. “Ik bedoel het niet slecht hoor”, aldus Bauer…

Bekijk de beelden van Secret Duets hieronder.

Secret Duets is iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

Frans Bauer krijgt kippenvel in <em>Secret Duets</em>: ‘Kan Dries Roelvink niet zijn’ In Secret Duets denkt Frans Bauer bij de aanwijzing ‘slippers’ gelijk aan Dries Roelvink, zou deze zanger aan de andere kant van de muur staan? Maar als de mystery guest begint te zingen, weet Frans Bauer zeker dat het Roelvink niet is. Frans krijgt namelijk kippenvel, het voelt vertrouwd en hij vindt het echt mooi. “Ik bedoel het niet slecht hoor”, aldus Bauer… Bekijk de beelden van Secret Duets hieronder. Secret Duets is iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Secret Duets: met welke smurfenstem zingt Samantha Steenwijk een duet? Bekijk deze video » Secret Duets: Dave von Raven zingt Rotterdamse versie van Formidable Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV