Beau: kan Louis van Gaal ons nog wereldkampioen maken? (video)

Beau: kan Louis van Gaal ons nog wereldkampioen maken? (video)

Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 25 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: kan Louis van Gaal ons nog wereldkampioen maken? (video) Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 25 november terugkijken bij Gids.tv. Nederland-Ecuador was alweer zijn zestigste interland als bondscoach van het Nederlands elftal. En hoewel het niet altijd meezit, de 71-jarige Van Gaal blijft de vader van het team. In Beau blikken Edwin Winkels en Bas Nijhuis terug op de wedstrijd. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: kan Louis van Gaal ons nog wereldkampioen maken? (video)

Nederland-Ecuador was alweer zijn zestigste interland als bondscoach van het Nederlands elftal. En hoewel het niet altijd meezit, de 71-jarige Van Gaal blijft de vader van het team. In Beau blikken Edwin Winkels en Bas Nijhuis terug op de wedstrijd.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV