Liedje op het eerste gezicht: Arno Kolenbrander keert terug op tv

Liedje op het eerste gezicht: Arno Kolenbrander keert terug op tv

Zaterdag zagen we een bijzondere terugkeer in Liedje op het eerste gezicht bij SBS6: Arno Kolenbrander won de Soundmixshow met Why God why uit Miss Saigon en nam een aantal keer deel aan het Nationaal Songfestival. Nu is hij terug en gaat hij zingend op date. Twitter vind daar overigens wel wat van...


Bekijk het fragment van Liedje op het eerste gezicht hieronder. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Liedje op het eerste gezicht</em>: Arno Kolenbrander keert terug op tv Zaterdag zagen we een bijzondere terugkeer in Liedje op het eerste gezicht bij SBS6: Arno Kolenbrander won de Soundmixshow met Why God why uit Miss Saigon en nam een aantal keer deel aan het Nationaal Songfestival. Nu is hij terug en gaat hij zingend op date. Twitter vind daar overigens wel wat van... Bekijk het fragment van Liedje op het eerste gezicht hieronder. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Liedje op het eerste gezicht gemist? Eva en Maarten vliegen elkaar in de armen Bekijk deze video » Lage kijkcijfers Liedje op het eerste gezicht ligt niet aan Wendy van Dijk maar aan format (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's