Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van dit seizoen van Boerderij van Dorst krijgt Raven van Dorst bezoek van onafhankelijk Tweede Kamerlid Nilüfer Gündoğan en politiek verslaggever Frits Wester. Ze komen Raven helpen met het oogsten van de laatste groenten, ze gaan een voedselbos planten én ervoor zorgen dat Raven een gevulde voorraadkamer heeft om de winter door te komen. RuzieNa de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2021 betrad Nilüfer Gündoğan het parlement namens de nieuwe politieke partij Volt. Dat ging goed, totdat Gündoğan begin dit jaar door de partij werd geschorst vanwege meldingen over grensoverschrijdend gedrag. Het leidde tot een enorme ruzie binnen de partij, die de politiek weken in zijn greep hield. Uiteindelijk ging ze verder als onafhankelijk Kamerlid. AlcoholDe andere gast in de laatste aflevering van Boerderij van Dorst is Frits Wester, al sinds jaar en dag politiek verslaggever van RTL. Zijn reputatie was lange tijd onberispelijk, maar vertoonde scheurtjes nadat hij in 2019 meerdere keren onder invloed voor de camera verscheen. Wester besloot af te kicken van alcohol en is inmiddels alweer een tijdje aan de slag. Hoe gaat het nu met hem? Bekijk ook Boerderij van Dorst: Ferry Doedens raakte in paniek toen ‘wasbakfilmpje’ viral ging Bekijk deze video » Paul de Leeuw en Simone Weimans in Boerderij van Dorst: ‘Ik moet bijna kotsen’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 27 november 2022 om 22:12

In de laatste aflevering van dit seizoen van Boerderij van Dorst krijgt Raven van Dorst bezoek van onafhankelijk Tweede Kamerlid Nilüfer Gündoğan en politiek verslaggever Frits Wester. Ze komen Raven helpen met het oogsten van de laatste groenten, ze gaan een voedselbos planten én ervoor zorgen dat Raven een gevulde voorraadkamer heeft om de winter door te komen.

Ruzie
Na de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2021 betrad Nilüfer Gündoğan het parlement namens de nieuwe politieke partij Volt. Dat ging goed, totdat Gündoğan begin dit jaar door de partij werd geschorst vanwege meldingen over grensoverschrijdend gedrag. Het leidde tot een enorme ruzie binnen de partij, die de politiek weken in zijn greep hield. Uiteindelijk ging ze verder als onafhankelijk Kamerlid.

Alcohol
De andere gast in de laatste aflevering van Boerderij van Dorst is Frits Wester, al sinds jaar en dag politiek verslaggever van RTL. Zijn reputatie was lange tijd onberispelijk, maar vertoonde scheurtjes nadat hij in 2019 meerdere keren onder invloed voor de camera verscheen. Wester besloot af te kicken van alcohol en is inmiddels alweer een tijdje aan de slag. Hoe gaat het nu met hem?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boerderij van Dorst

Actuele video's

Meer actuele video's