Boerderij van Dorst: Ferry Doedens raakte in paniek toen ‘wasbakfilmpje’ viral ging

Boerderij van Dorst: Ferry Doedens raakte in paniek toen ‘wasbakfilmpje’ viral ging

Maandag 14 november 2022 om 11:07

Vorige week vertelde Waylon nog uitgebreid over zijn erectieproblemen in Boerderij van Dorst, nu doet Ferry Doedens een boekje open over zijn pikante carrière bij OnlyFans. De acteur was weggestuurd bij Goede Tijden, Slechte Tijden en hoorde dat bij het platform veel geld kon verdienen.

Lees verder onder de video.

<em>Boerderij van Dorst</em>: Ferry Doedens raakte in paniek toen ‘wasbakfilmpje’ viral ging Vorige week vertelde Waylon nog uitgebreid over zijn erectieproblemen in Boerderij van Dorst, nu doet Ferry Doedens een boekje open over zijn pikante carrière bij OnlyFans. De acteur was weggestuurd bij Goede Tijden, Slechte Tijden en hoorde dat bij het platform veel geld kon verdienen. Lees verder onder de video. Doedens verkocht video voor 50 dollarFerry verkocht een video voor 50 dollar waarin hij ‘de behoefte’ deed boven de wasbak. “Ook nog bij mijn moeder in Drachten, dat was al helemaal lullig, maar ok. Dat ging toen viral op een gegeven moment.” Hij kreeg van vrienden berichten dat ze zijn video hadden gezien. “Toen raakte ik helemaal in paniek. Toen dacht ik: er is echt geen weg meer terug, het was overal.” Bekijk de video van Boerderij van Dorst hierboven. Boerderij van Dorst is iedere zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Waylon: 'Erectieproblemen leidden tot vreemdgaan' (Boerderij van Dorst) Bekijk deze video » Boerderij van Dorst: moeder Frédérique Spigt zat zwanger in kamp tijdens oorlog Bekijk deze video »

Doedens verkocht video voor 50 dollar
Ferry verkocht een video voor 50 dollar waarin hij ‘de behoefte’ deed boven de wasbak. “Ook nog bij mijn moeder in Drachten, dat was al helemaal lullig, maar ok. Dat ging toen viral op een gegeven moment.” Hij kreeg van vrienden berichten dat ze zijn video hadden gezien. “Toen raakte ik helemaal in paniek. Toen dacht ik: er is echt geen weg meer terug, het was overal.”

Bekijk de video van Boerderij van Dorst hierboven.

Boerderij van Dorst is iedere zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's