Live stream Costa Rica - Duitsland (WK voetbal)

Live stream Costa Rica - Duitsland (WK voetbal)

Kijk donderdag 1 december vanaf 20.00 uur LIVE naar Costa Rica - Duitsland via de livestream hierboven.

Donderdag spelen Duitsland en Costa Rica tegen elkaar tijdens het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 3 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Costa Rica - Duitsland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Costa Rica - Duitsland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Costa Rica - Duitsland is donderdag vanaf 20.00 uur te zien op NPO 3 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Costa Rica - Duitsland</em> (WK voetbal) Kijk donderdag 1 december vanaf 20.00 uur LIVE naar Costa Rica - Duitsland via de livestream hierboven. Donderdag spelen Duitsland en Costa Rica tegen elkaar tijdens het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 3 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Costa Rica - Duitsland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Costa Rica - Duitsland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Costa Rica - Duitsland (WK voetbal) Bekijk deze video » Costa Rica - Duitsland is donderdag vanaf 20.00 uur te zien op NPO 3 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Costa Rica - Duitsland (WK voetbal)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV