Jeanet van der Laan in Op1 over teleurstellend statement Conny Helder in Qatar

Jeanet van der Laan in Op1 over teleurstellend statement Conny Helder in Qatar

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Jeanet van der Laan</em> in <em>Op1</em> over teleurstellend statement <em>Conny Helder</em> in Qatar Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Voor het regenboogspeldje, dat vandaag het statement van Conny Helder, minister voor Langdurige Zorg en Sport tijdens de wedstrijd Nederland-Qatar was, heeft niemand een goed woord over. Ook D66 Kamerlid Jeanet van der Laan (voormalig voetbalster), was teleurgesteld en vindt het niet genoeg vertelt ze in Op1. “Dit is geen statement. En dan ook nog een sjaal waarop staat ‘Never Mind’ dragen.” Het Kamerlid gaat ervan uit dat deze sjaal vanwege de kleur oranje was gekozen en verder geen betekenis had. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jeanet van der Laan in Op1 over teleurstellend statement Conny Helder in Qatar

Voor het regenboogspeldje, dat vandaag het statement van Conny Helder, minister voor Langdurige Zorg en Sport tijdens de wedstrijd Nederland-Qatar was, heeft niemand een goed woord over. Ook D66 Kamerlid Jeanet van der Laan (voormalig voetbalster), was teleurgesteld en vindt het niet genoeg vertelt ze in Op1. “Dit is geen statement. En dan ook nog een sjaal waarop staat ‘Never Mind’ dragen.” Het Kamerlid gaat ervan uit dat deze sjaal vanwege de kleur oranje was gekozen en verder geen betekenis had.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV