Lisa en Bart willen krot opknappen in Het roer om: ‘Tjezus, wat een puinhoop’

Lisa en Bart willen krot opknappen in Het roer om: ‘Tjezus, wat een puinhoop’

Donderdag 1 december 2022 om 13:35

In Het roer om is te zien hoe Lisa en haar 27-jaar oudere vriend vertrekken naar de Algarve in Portugal. Ze hebben pas anderhalf jaar een relatie, maar durven het al aan om samen een B&B op te zetten in het buitenland. Maar dat is niet zomaar een klus, het is een enorme bouwval zonder dak waar alles nog aan gedaan moet worden. “Tjezus, wat een puinhoop”, aldus Bart.

Bekijk de beelden van Het Roer Om hieronder.

Het Roer Om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Lisa en Bart willen krot opknappen in <em>Het roer om</em>: ‘Tjezus, wat een puinhoop’ In Het roer om is te zien hoe Lisa en haar 27-jaar oudere vriend vertrekken naar de Algarve in Portugal. Ze hebben pas anderhalf jaar een relatie, maar durven het al aan om samen een B&B op te zetten in het buitenland. Maar dat is niet zomaar een klus, het is een enorme bouwval zonder dak waar alles nog aan gedaan moet worden. “Tjezus, wat een puinhoop”, aldus Bart. Bekijk de beelden van Het Roer Om hieronder. Het Roer Om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Het Roer Om: Bas & Ingrid van Monte Castello in Italië geven update Bekijk deze video » Het Roer Om: ouders laten Luca meer leren in praktijk dan op school Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's