Grenzeloos verliefd, baby in het buitenland: Lisanne en Luke gaan in het bos wonen

Grenzeloos verliefd, baby in het buitenland: Lisanne en Luke gaan in het bos wonen

Thursday 1 December 2022 om 15:31

In Grenzeloos verliefd, baby in het buitenland was woensdag te zien hoe Lisanne naar het buitenland is vertrokken voor haar grote liefde Luke. Ze wonen inmiddels in Australië met hun zoontje Birrin en in een video vertelt Lisanne dat ze net terug zijn uit Nederland. Ook gaan ze verhuizen, ze gaan midden in het bos wonen. “Het gaat verder hartstikke goed met ons.”

Bekijk de video van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland hieronder.

Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Grenzeloos verliefd, baby in het buitenland</em>: Lisanne en Luke gaan in het bos wonen In Grenzeloos verliefd, baby in het buitenland was woensdag te zien hoe Lisanne naar het buitenland is vertrokken voor haar grote liefde Luke. Ze wonen inmiddels in Australië met hun zoontje Birrin en in een video vertelt Lisanne dat ze net terug zijn uit Nederland. Ook gaan ze verhuizen, ze gaan midden in het bos wonen. “Het gaat verder hartstikke goed met ons.” Bekijk de video van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland hieronder. Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland: Paul, Jessica & Olivia geven update (Nairobi) Bekijk deze video » Grenzeloos verliefd, baby in het buitenland: Sarah en Vibin laten hun bakkerij zien Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's