The Masked Singer: herkent Loretta de Kikker door hem te kussen?

The Masked Singer: herkent Loretta de Kikker door hem te kussen?

Vrijdag 2 december 2022 om 14:16

In The Masked Singer lijkt het erop dat Loretta Schrijver een slimme tactiek gebruikt om een van de mysterieuze zangers te ontmaskeren. Ze wil namelijk dolgraag met de Kikker kussen, en hij komt dan ook gezellig naar haar toe. Presentator Ruben Nicolai vindt dat de Kikker wel erg dichtbij komt, en vraagt zich af of er wellicht een aftershave wordt herkend...

Bekijk de beelden van The Masked Singer hieronder.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: herkent Loretta de Kikker door hem te kussen? In The Masked Singer lijkt het erop dat Loretta Schrijver een slimme tactiek gebruikt om een van de mysterieuze zangers te ontmaskeren. Ze wil namelijk dolgraag met de Kikker kussen, en hij komt dan ook gezellig naar haar toe. Presentator Ruben Nicolai vindt dat de Kikker wel erg dichtbij komt, en vraagt zich af of er wellicht een aftershave wordt herkend... Bekijk de beelden van The Masked Singer hieronder. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. SPOILER: De Draakjes onthullen hun ware identiteit in The Masked Singer Bekijk deze video » Vrijdag in The Masked Singer: zitten Saskia & Serge in de robot-pakken? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's