Marion Koopmans en zoon Mischa in HLF8 over openhartige Covid biografie: "Wij zijn er blij mee"

Marion Koopmans en zoon Mischa in HLF8 over openhartige Covid biografie: "Wij zijn er blij mee"

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 6 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Viroloog Marion Koopmans en haar zoon Mischa Huijsmans zijn te gast in HLF8. Mischa heeft de biografie 'Marion Koopmans, Viroloog in een veranderende wereld' over zijn bekende moeder geschreven.

Lees verder onder de video.

<em>Marion Koopmans</em> en zoon Mischa in <em>HLF8</em> over openhartige <em>Covid</em> biografie: &quot;Wij zijn er blij mee&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 6 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Viroloog Marion Koopmans en haar zoon Mischa Huijsmans zijn te gast in HLF8. Mischa heeft de biografie 'Marion Koopmans, Viroloog in een veranderende wereld' over zijn bekende moeder geschreven. Lees verder onder de video. CovidOp initiatief van haar zoon geeft Marion een kijkje achter de 'wetenschappelijke schermen'. Het boek was ook een manier om de Covid pandemie, de uitbraken en wat er zich heeft afgespeeld, op een rijtje te zetten. Beide zijn blij met het openhartige boek dat het is geworden. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Covid
Op initiatief van haar zoon geeft Marion een kijkje achter de 'wetenschappelijke schermen'. Het boek was ook een manier om de Covid pandemie, de uitbraken en wat er zich heeft afgespeeld, op een rijtje te zetten. Beide zijn blij met het openhartige boek dat het is geworden.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV