Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland: Demi en Erick geven update vanuit Nicaragua

Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland: Demi en Erick geven update vanuit Nicaragua

Thursday 8 December 2022 om 13:43

In Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland was woensdag het liefdesverhaal te zien van Demi en Erick. De Nederlandse Demi werd verliefd op de Mexicaanse Erick en ze verhuisden naar Nicaragua. Na een zware zwangerschap met complicaties werd hun dochter geboren. In een video vertelt het stel hoe het nu met hun gezin gaat.

Bekijk de video van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland hieronder.

Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland</em>: Demi en Erick geven update vanuit Nicaragua In Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland was woensdag het liefdesverhaal te zien van Demi en Erick. De Nederlandse Demi werd verliefd op de Mexicaanse Erick en ze verhuisden naar Nicaragua. Na een zware zwangerschap met complicaties werd hun dochter geboren. In een video vertelt het stel hoe het nu met hun gezin gaat. Bekijk de video van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland hieronder. Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Grenzeloos verliefd, baby in het buitenland: Sarah en Vibin laten hun bakkerij zien Bekijk deze video » Grenzeloos verliefd, baby in het buitenland: Lisanne en Luke gaan in het bos wonen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's