Elwin moet Mieneke laten blozen in Lang leve de liefde: ‘Wat betekent dat?’

Elwin moet Mieneke laten blozen in Lang leve de liefde: ‘Wat betekent dat?’

Vrijdag 9 december 2022 om 13:15

In Lang leve de liefde besluiten Elwin en Mieneke om een vraag uit de pot te beantwoorden. Mieneke pakt een kaartje en haar date krijgt de opdracht om haar te laten blozen. “Wat betekent dat?” Elwin weet niet waar hij het zoeken moet als hij Mieneke rode wangen moet bezorgen. “Dat weet ik niet hoe ik dat moet doen, hoe moet ik dat doen dan? Ik weet het niet, heb geen idee.”

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv.

Elwin moet Mieneke laten blozen in <em>Lang leve de liefde</em>: ‘Wat betekent dat?’ In Lang leve de liefde besluiten Elwin en Mieneke om een vraag uit de pot te beantwoorden. Mieneke pakt een kaartje en haar date krijgt de opdracht om haar te laten blozen. “Wat betekent dat?” Elwin weet niet waar hij het zoeken moet als hij Mieneke rode wangen moet bezorgen. “Dat weet ik niet hoe ik dat moet doen, hoe moet ik dat doen dan? Ik weet het niet, heb geen idee.” Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: Kirsten en Danny gaan elkaar bellen als ze dood zijn Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Jean-Paul gepikeerd dat Astrid is vergeten hoe vaak hij sport Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's