Lang leve de liefde: Kirsten en Danny gaan elkaar bellen als ze dood zijn

Lang leve de liefde: Kirsten en Danny gaan elkaar bellen als ze dood zijn

In Lang leve de liefde ontstaat er tussen Kirsten en Danny een gesprek over leven na de dood. Ze denken dat er wel iets is na de dood, maar wat dan? De twee hebben een geweldige oplossing bedacht om hierachter te komen. Als ze dood zijn, gaan ze elkaar bellen.

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang leve de liefde</em>: Kirsten en Danny gaan elkaar bellen als ze dood zijn In Lang leve de liefde ontstaat er tussen Kirsten en Danny een gesprek over leven na de dood. Ze denken dat er wel iets is na de dood, maar wat dan? De twee hebben een geweldige oplossing bedacht om hierachter te komen. Als ze dood zijn, gaan ze elkaar bellen. Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve De Liefde: Natasja en Reggy vinden elkaar aan tafel, in bad, in bed, waar niet? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: moet Kevin met zijn 'heilige' baard op de bank slapen? (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV