Video: Ontvoerde Isra uit Goor wil niets met familie in Nederland te maken hebben

Video: Ontvoerde Isra uit Goor wil niets met familie in Nederland te maken hebben

Zaterdag 10 december 2022 om 15:10

Na een ruim achttien jaar durende zoektocht, is de ontvoerde Isra uit Goor teruggevonden. De nu 21-jarige vrouw blijkt in de Libische hoofdstad Tripoli te wonen en verkeert in goede gezondheid. Isra is echter inmiddels overtuigd moslima en wil helemaal niets meer met haar familie in Nederland te maken hebben.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Ontvoerde <em>Isra uit Goor</em> wil niets met familie in <em>Nederland</em> te maken hebben Na een ruim achttien jaar durende zoektocht, is de ontvoerde Isra uit Goor teruggevonden. De nu 21-jarige vrouw blijkt in de Libische hoofdstad Tripoli te wonen en verkeert in goede gezondheid. Isra is echter inmiddels overtuigd moslima en wil helemaal niets meer met haar familie in Nederland te maken hebben. Tekst gaat verder onder de video. Ontvoerde IsraHet wrange van deze opzienbarende ontknoping: opa Ger en oma Clary weten na al die jaren eindelijk dat hun kleindochter nog leeft, maar de kans is uiterst gering dat ze Isra ooit nog weer in de armen kunnen sluiten: "We hadden er wel rekening mee gehouden dat dit de uitkomst zou kunnen zijn. Zolang haar vader nog leeft zal de beïnvloeding blijven" Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Clarice Stenger over nalatenschap van in Kenia vermoorde Tob Cohen Bekijk deze video »
Nieuws :

Ontvoerde Isra
Het wrange van deze opzienbarende ontknoping: opa Ger en oma Clary weten na al die jaren eindelijk dat hun kleindochter nog leeft, maar de kans is uiterst gering dat ze Isra ooit nog weer in de armen kunnen sluiten: "We hadden er wel rekening mee gehouden dat dit de uitkomst zou kunnen zijn. Zolang haar vader nog leeft zal de beïnvloeding blijven"

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's