Zondag in Isola di Beau: Moeder Olcay Gulsen kon elektriciteitsrekening niet betalen

Zondag in Isola di Beau: Moeder Olcay Gulsen kon elektriciteitsrekening niet betalen

Zondag is er weer een nieuwe aflevering van Isola di Beau te zien op RTL 4. Op het eiland Sardinië gaat Beau van Erven Dorens in gesprek met twee BN'ers. Ditmaal zijn het Michiel Vos en Olcay Gulsen te gast.

Tekst gaat verder onder de video.

Zondag in <em>Isola di Beau</em>: Moeder <em>Olcay Gulsen</em> kon elektriciteitsrekening niet betalen Zondag is er weer een nieuwe aflevering van Isola di Beau te zien op RTL 4. Op het eiland Sardinië gaat Beau van Erven Dorens in gesprek met twee BN'ers. Ditmaal zijn het Michiel Vos en Olcay Gulsen te gast. Tekst gaat verder onder de video. Moeder Olcay GulsenDoor de huidige energiecrisis moest Olcay Gulsen terugdenken aan haar eigen jeugd, haar moeder kon namelijk vroeger de elektriciteitsrekening niet betalen. De vriendin van radio-dj Ruud de Wild, die ook een eigen carrière heeft opgebouwd, heeft de laatste tijd een heftige tijd achter de rug. Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zondag in Isola di Beau: Olaf Koens denkt in Oekraïne veel aan zijn kinderen Bekijk deze video » Bloedende Beau van Erven Dorens in Isola di Beau: "Schitterend!" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zondag in Isola di Beau: Moeder Olcay Gulsen kon elektriciteitsrekening niet betalen

Moeder Olcay Gulsen
Door de huidige energiecrisis moest Olcay Gulsen terugdenken aan haar eigen jeugd, haar moeder kon namelijk vroeger de elektriciteitsrekening niet betalen. De vriendin van radio-dj Ruud de Wild, die ook een eigen carrière heeft opgebouwd, heeft de laatste tijd een heftige tijd achter de rug.

Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's