Maandag is de halve finale van Expeditie Robinson: bekijk de eerste beelden

Maandag is de halve finale van Expeditie Robinson: bekijk de eerste beelden

Maandagavond is het tijd voor de halve finale van Expeditie Robinson. Er zijn nog zes expeditieleden over en zij gaan strijden voor een plek in de halve finale. De eerste beelden verraden dat het een spannende uitzending wordt. Zo krijgen de halvefinalisten te horen dat er een afvallerseiland was, en dat er dus gezellig nog een expeditielid bij komt…

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Maandag is de halve finale van <em>Expeditie Robinson</em>: bekijk de eerste beelden Maandagavond is het tijd voor de halve finale van Expeditie Robinson. Er zijn nog zes expeditieleden over en zij gaan strijden voor een plek in de halve finale. De eerste beelden verraden dat het een spannende uitzending wordt. Zo krijgen de halvefinalisten te horen dat er een afvallerseiland was, en dat er dus gezellig nog een expeditielid bij komt… Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Zien: Harry Piekema verlaat Expeditie Robinson met opgeheven hoofd - of toch niet? Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Vincent Vianen schrikt van zijn lichaam, is acht kilo kwijt Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV