HLF8: Dit verdiende Jörgen Raymann aan commercial waarvoor hij nominatie Loden Leeuw ontving

HLF8: Dit verdiende Jörgen Raymann aan commercial waarvoor hij nominatie Loden Leeuw ontving

Dinsdag 13 december 2022 om 21:25

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 13 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

HLF8: Dit verdiende <em>Jörgen Raymann</em> aan commercial waarvoor hij nominatie <em>Loden Leeuw</em> ontving Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 13 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat we weer gaan zien wie de meest irritante reclame van het jaar geleverd heeft. Jörgen Raymann was ooit ook genomineerd voor De Loden Leeuw: "Als je weet wat je voor die reclame verdient, dan is niets vervelend. Dan krijg je allemaal een hele dikke vinger van mij. Hij kreeg er namelijk ruim een ton voor. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat we weer gaan zien wie de meest irritante reclame van het jaar geleverd heeft. Jörgen Raymann was ooit ook genomineerd voor De Loden Leeuw: "Als je weet wat je voor die reclame verdient, dan is niets vervelend. Dan krijg je allemaal een hele dikke vinger van mij. Hij kreeg er namelijk ruim een ton voor.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's