Urk!: Gerda en Klaas gaan samen behangen: "Dit is eigenlijk je vaderplicht" (video)

Urk!: Gerda en Klaas gaan samen behangen: "Dit is eigenlijk je vaderplicht" (video)

Dinsdag 13 december 2022 om 22:00

Vanavond in een nieuwe aflevering van Urk! zijn Gerda en Klaas samen aan het behangen. Klaas vindt het zwaar werk na een dag werken. Gerda noemt het geen werk maar zijn vaderplicht. "Pff, vaderplicht" zegt Klaas, "weet je wat jij kunt doen?" Bekijk het hieronder in de video.

<em>Urk!</em>: <em>Gerda</em> en Klaas gaan samen behangen: &quot;Dit is eigenlijk je vaderplicht&quot; (video) Vanavond in een nieuwe aflevering van Urk! zijn Gerda en Klaas samen aan het behangen. Klaas vindt het zwaar werk na een dag werken. Gerda noemt het geen werk maar zijn vaderplicht. "Pff, vaderplicht" zegt Klaas, "weet je wat jij kunt doen?" Bekijk het hieronder in de video. Urk! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Urk: Mathilde krijgt een wee met McDonalds in haar mond (video) Bekijk deze video » Patty Brard over Mathilde en baby Jason uit Urk!: "Het is een voorbeeldige baby" (Shownieuws) Bekijk deze video » Urk gevaar op de weg: 'Die Fransen wringen zich er altijd doorheen' (video) Bekijk deze video »

Urk! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's