Urk gevaar op de weg: 'Die Fransen wringen zich er altijd doorheen' (video)

Urk gevaar op de weg: 'Die Fransen wringen zich er altijd doorheen' (video)

Dinsdag 13 december 2022 om 15:52

Greetje en Teun voelen zich wegpiraten door de straten van Frankrijk. Waar Teun bazig zichzelf een baan waant door het verkeer, vindt Greetje het erg spannend en schreeuwt zij de auto vol: "Klotescooters. Die Fransen wringen zich overal doorheen."

Bekijk hieronder de video.

Urk! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Urk</em> gevaar op de weg: 'Die Fransen wringen zich er altijd doorheen' (video) Greetje en Teun voelen zich wegpiraten door de straten van Frankrijk. Waar Teun bazig zichzelf een baan waant door het verkeer, vindt Greetje het erg spannend en schreeuwt zij de auto vol: "Klotescooters. Die Fransen wringen zich overal doorheen." Bekijk hieronder de video. Urk! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Urk: Mathilde krijgt een wee met McDonalds in haar mond (video) Bekijk deze video » Zien! Schattige beelden van baby Jason in Urk! (video) Bekijk deze video » Patty Brard over Mathilde en baby Jason uit Urk!: "Het is een voorbeeldige baby" (Shownieuws) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's