Fans maken zich grote zorgen om Britney Spears: Waar is ze? (video)

Fans maken zich grote zorgen om Britney Spears: Waar is ze? (video)

Woensdag 14 december 2022 om 20:14

De achterban van Britney Spears is oplettend en houden de ster nauwlettend in de gaten. Nu is ze opnieuw iets opgevallen. Zij denken namelijk dat het niet Britney zelf is die opereert op haar social media kanalen.

<em>Fans</em> maken zich grote zorgen om <em>Britney Spears</em>: Waar is ze? (video) De achterban van Britney Spears is oplettend en houden de ster nauwlettend in de gaten. Nu is ze opnieuw iets opgevallen. Zij denken namelijk dat het niet Britney zelf is die opereert op haar social media kanalen. FansWaar is Britney? Is de vraag die klinkt bij haar fans. Er zou namelijk een video zijn verschenen van Britney in een restaurant waar ze knuffelt met een baby. Fans claimen dat haar man erin is gephotoshopt en dat anderen haar social media kanalen bijhouden. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Fans maken zich grote zorgen om Britney Spears: Waar is ze? (video)

Fans
Waar is Britney? Is de vraag die klinkt bij haar fans. Er zou namelijk een video zijn verschenen van Britney in een restaurant waar ze knuffelt met een baby. Fans claimen dat haar man erin is gephotoshopt en dat anderen haar social media kanalen bijhouden.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's