Code geel in Nederland: ongelukken op de weg door gladheid (Hart van Nederland)

Code geel in Nederland: ongelukken op de weg door gladheid (Hart van Nederland)

Donderdag 15 december 2022 om 09:42

In vrijwel heel Nederland gold donderdagochtend code geel. Veel wegen waren glad door ijzel, en deze gladheid heeft meerdere ongelukken veroorzaakt. Zo botsten auto’s in Den Haag op elkaar en is in Haarlem op de snelweg een wagen over de kop geslagen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Code geel in Nederland: ongelukken op de weg door gladheid (<em>Hart van Nederland</em>) In vrijwel heel Nederland gold donderdagochtend code geel. Veel wegen waren glad door ijzel, en deze gladheid heeft meerdere ongelukken veroorzaakt. Zo botsten auto’s in Den Haag op elkaar en is in Haarlem op de snelweg een wagen over de kop geslagen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Drukste ochtendspits van 2022 door regen en ongelukken: bekijk de beelden Bekijk deze video » Voorkom ongelukken en schaats niet op open water (video) Bekijk deze video »
Weer :

Actuele video's

Meer actuele video's