ZIEN: de Ridder verlaat The Masked Singer en onthult zichzelf (video)

ZIEN: de Ridder verlaat The Masked Singer en onthult zichzelf (video)

Vrijdag 16 december 2022 om 22:50

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 16 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Het publiek heeft zijn stem uitgebracht en helaas nemen we vanavond afscheid van de Ridder. Hij heeft alles gegeven, maar kan met opgegeven huis vertrekken. Bekijk de video uit de halve finale van The Masked Singer hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: de Ridder verlaat <em>The Masked Singer</em> en onthult zichzelf (video) Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 16 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Het publiek heeft zijn stem uitgebracht en helaas nemen we vanavond afscheid van de Ridder. Hij heeft alles gegeven, maar kan met opgegeven huis vertrekken. Bekijk de video uit de halve finale van The Masked Singer hieronder. Video: de Ridder maakt indruk met optreden in The Masked Singer Bekijk deze video » Lees verder onder de video. ZangerVolgens de panelleden was de Ridder geen zanger, maar weten ze ook wie hij wel is? Zijn spectaculaire optreden was helaas niet genoeg, en daarom verlaat de Ridder The Masked Singer. En onder het masker zit niemand minder dan Gerard Ekdom. Had jij het goed geraden? The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
ZIEN: de Ridder verlaat The Masked Singer en onthult zichzelf (video)

Zanger
Volgens de panelleden was de Ridder geen zanger, maar weten ze ook wie hij wel is? Zijn spectaculaire optreden was helaas niet genoeg, en daarom verlaat de Ridder The Masked Singer. En onder het masker zit niemand minder dan Gerard Ekdom. Had jij het goed geraden?

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's