Hart van Nederland: feestelijk en betaalbaar kerstdiner in crisistijd (video)

Hart van Nederland: feestelijk en betaalbaar kerstdiner in crisistijd (video)

Dinsdag 20 december 2022 om 23:57

Budgetkok Esmée Scholte heeft uitgerekend dat je met een budget van vijf euro per persoon een driegangen menu op tafel kunt zetten. In Hart Van Nederland gaat Esmée aan de slag en tovert in een handomdraai een feestelijk én goedkoop kerstdiner voor mensen die op de kleintjes moeten letten.

<em>Hart van Nederland</em>: feestelijk en betaalbaar kerstdiner in crisistijd (video) Budgetkok Esmée Scholte heeft uitgerekend dat je met een budget van vijf euro per persoon een driegangen menu op tafel kunt zetten. In Hart Van Nederland gaat Esmée aan de slag en tovert in een handomdraai een feestelijk én goedkoop kerstdiner voor mensen die op de kleintjes moeten letten. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard gemist? Kliederen tijdens het kerstdiner mag dankzij déze foodtrend Bekijk deze video » Video: Nederlanders zetten liever kachel lager dan bezuinigen op het kerstdiner Bekijk deze video » EenVandaag: snotterend of helemaan niet aan het kerstdiner door corona? Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's