Leo Blokhuis over Matthijs van Nieuwkerk-rel: 'Ik kreeg veel verwijten' (Op1)

Leo Blokhuis over Matthijs van Nieuwkerk-rel: 'Ik kreeg veel verwijten' (Op1)

Wednesday 21 December 2022 om 11:21

Leo Blokhuis presenteert dit jaar niet samen met Matthijs van Nieuwkerk maar met Herman van der Zandt de Top 2000 a gogo. Hij zat bij Op1 om over dat muziekprogramma te praten maar de kijker wil natuurlijk eigenlijk vooral zijn mening horen over de ophef rondom Van Nieuwkerk: 'Kijk, het is heel dubbel, alles wat er gebeurd is. Dat gaan we niet in tien minuten uitpraten. Er komt van alle kanten veel op je af aan verwijten, of je iets wel of niet doet', gaf hij aan.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Leo Blokhuis over Matthijs van Nieuwkerk-rel: 'Ik kreeg veel verwijten' (<em>Op1</em>) Leo Blokhuis presenteert dit jaar niet samen met Matthijs van Nieuwkerk maar met Herman van der Zandt de Top 2000 a gogo. Hij zat bij Op1 om over dat muziekprogramma te praten maar de kijker wil natuurlijk eigenlijk vooral zijn mening horen over de ophef rondom Van Nieuwkerk: 'Kijk, het is heel dubbel, alles wat er gebeurd is. Dat gaan we niet in tien minuten uitpraten. Er komt van alle kanten veel op je af aan verwijten, of je iets wel of niet doet', gaf hij aan. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Rob Kemps in De Oranjewinter over Matthijs van Nieuwkerk: ‘Ik vind hem niet zo’n lul’ Bekijk deze video »
TV :
Leo Blokhuis over Matthijs van Nieuwkerk-rel: 'Ik kreeg veel verwijten' (Op1)

Actuele video's

Meer actuele video's