Sam Hagens is nieuwe presentator HLF8, bekijk zijn auditie bij Oranjewinter

Sam Hagens is nieuwe presentator HLF8, bekijk zijn auditie bij Oranjewinter

Woensdag 21 december 2022 om 14:35

Sam Hagens is de nieuwe presentator van de SBS6 talkshow HLF8. Hij wisselt het af met Hélène Hendriks, die het programma blijft presenteren. Tijdens het WK kreeg de huidige politiek verslaggever van Hart van Nederland de kans om de plek van Wilfred over te nemen.

<em>Sam Hagens</em> is nieuwe presentator <em>HLF8</em>, bekijk zijn auditie bij <em>Oranjewinter</em> Sam Hagens is de nieuwe presentator van de SBS6 talkshow HLF8. Hij wisselt het af met Hélène Hendriks, die het programma blijft presenteren. Tijdens het WK kreeg de huidige politiek verslaggever van Hart van Nederland de kans om de plek van Wilfred over te nemen. In het fragment hierboven zie je de "auditie" van Hagens, die even getest wordt op de manier waarop hij Johan Derksen van de nodige voorzetjes kan voorzien. Overigens blijft Sam ook voor HvN werken als politiek verslaggever. De eerste uitzending van HLF8 met Sam Hagens is woensdag 4 januari te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Discussie John van Zweden en Leonie ter Braak in HLF8: "Je kan niet zeggen dat media dat ontkent" Bekijk deze video » Maarten Spanjer kon niet 'loslaten' in jungle: "Lag in de stank van alle BN'ers" (HLF8) Bekijk deze video »
TV :
Sam Hagens is nieuwe presentator HLF8, bekijk zijn auditie bij Oranjewinter

In het fragment hierboven zie je de "auditie" van Hagens, die even getest wordt op de manier waarop hij Johan Derksen van de nodige voorzetjes kan voorzien. Overigens blijft Sam ook voor HvN werken als politiek verslaggever.

De eerste uitzending van HLF8 met Sam Hagens is woensdag 4 januari te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's