Discussie John van Zweden en Leonie ter Braak in HLF8: "Je kan niet zeggen dat media dat ontkent"

Discussie John van Zweden en Leonie ter Braak in HLF8: "Je kan niet zeggen dat media dat ontkent"

Tuesday 20 December 2022 om 21:19

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 20 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Discussie <em>John van Zweden</em> en Leonie ter Braak in <em>HLF8</em>: &quot;Je kan niet zeggen dat media dat ontkent&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 20 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. John van Zweden is het niet helemaal eens met de manier van werken door de media in Nederland: "Nederlanders worden monddood gemaakt." Daar is Leonie ter Braak het niet helemaal mee eens, er onstaat een verhitte discussie tussen de twee aan tafel: "Je kan niet zeggen dat de media dat ontkent." Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

John van Zweden is het niet helemaal eens met de manier van werken door de media in Nederland: "Nederlanders worden monddood gemaakt." Daar is Leonie ter Braak het niet helemaal mee eens, er onstaat een verhitte discussie tussen de twee aan tafel: "Je kan niet zeggen dat de media dat ontkent."

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's