HFL8 gemist? Compilatie gênante beelden van per ongeluk openstaande microfoons

HFL8 gemist? Compilatie gênante beelden van per ongeluk openstaande microfoons

Woensdag 21 december 2022 om 20:42

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 21 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>HFL8</em> gemist? Compilatie gênante beelden van per ongeluk openstaande microfoons Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 21 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In de Tweede Kamer zagen we vandaag een perfect voorbeeld van een gênant moment van een open microfoon tijdens een roddelsessie, niet helemaal de bedoeling. Toch is dit niet de enige keer dat dit is gebeurd. Gelukkig voor ons, heeft HLF8 een lachwekkende compilatie gemaakt van deze momenten. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
TV :

In de Tweede Kamer zagen we vandaag een perfect voorbeeld van een gênant moment van een open microfoon tijdens een roddelsessie, niet helemaal de bedoeling. Toch is dit niet de enige keer dat dit is gebeurd. Gelukkig voor ons, heeft HLF8 een lachwekkende compilatie gemaakt van deze momenten.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's