Jan Slagter in HLF8 over weglopende Kamerleden tijdens debat over mondkapjesdeal

Jan Slagter in HLF8 over weglopende Kamerleden tijdens debat over mondkapjesdeal

Woensdag 21 december 2022 om 20:51

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 21 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Jan Slagter in <em>HLF8</em> over weglopende Kamerleden tijdens debat over <em>mondkapjesdeal</em> Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 21 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Tijdens het spraakmakende debat van vanmiddag over de mondkapjesdeal van Sywert van Lienden zijn Kamerleden weggelopen. Hugo de Jonge was werkzaam als minister tijdens deze deal en de Kamer wilde dan ook weten wie er verantwoordelijk was: "Er werd geen antwoord op gegeven en er liepen een aantal Kamerleden weg, tabee." Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Tijdens het spraakmakende debat van vanmiddag over de mondkapjesdeal van Sywert van Lienden zijn Kamerleden weggelopen. Hugo de Jonge was werkzaam als minister tijdens deze deal en de Kamer wilde dan ook weten wie er verantwoordelijk was: "Er werd geen antwoord op gegeven en er liepen een aantal Kamerleden weg, tabee."

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's