HLF8 gemist? Zelensky wereldburger van het jaar: "Krijgt bijna 100 miljard"

HLF8 gemist? Zelensky wereldburger van het jaar: "Krijgt bijna 100 miljard"

Woensdag 21 december 2022 om 21:07

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 21 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>HLF8</em> gemist? <em>Zelensky</em> wereldburger van het jaar: &quot;Krijgt bijna 100 miljard&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 21 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Zelensky is uitgeroepen tot wereldburger van het jaar 2022. Momenteel is hij in Amerika: "Hij krijgt van Amerika in totaal al bijna 100 miljard dollar, niet alleen hij, maar heel Oekraïne." Politici vragen zich echter af of Europa niet ook een steentje moet bijdragen. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Zelensky is uitgeroepen tot wereldburger van het jaar 2022. Momenteel is hij in Amerika: "Hij krijgt van Amerika in totaal al bijna 100 miljard dollar, niet alleen hij, maar heel Oekraïne." Politici vragen zich echter af of Europa niet ook een steentje moet bijdragen.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's