Bridget Maasland in Isola di Beau: mega seksistisch behandeld door media na breuk met André Hazes (video)

Bridget Maasland in Isola di Beau: mega seksistisch behandeld door media na breuk met André Hazes (video)

Ook op zondag eerste kerstdag is er weer een nieuwe aflevering van Isola di Beau te zien op RTL 4. Op het eiland Sardinië gaat Beau van Erven Dorens in gesprek met twee BN'ers. Een van de gasten is Bridget Maasland.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Bridget Maasland</em> in <em>Isola di Beau</em>: mega seksistisch behandeld door media na breuk met André Hazes (video) Ook op zondag eerste kerstdag is er weer een nieuwe aflevering van Isola di Beau te zien op RTL 4. Op het eiland Sardinië gaat Beau van Erven Dorens in gesprek met twee BN'ers. Een van de gasten is Bridget Maasland. Tekst gaat verder onder de video. In RTL Boulevard zien we alvast een fragment van het gesprek dat Beau heeft met Bridget over haar ex André Hazes. Na de breuk werden zij op bijna Engelse tabloid-manier lastig gevallen. Daar zat volgens haar ook iets mega seksistisch in. "Dat is omdat ik een vrouw ben", vertelt Bridget. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bridget Maasland in HLF8 over sociale media: "Ik krijg dagelijks doodsbedreigingen" Bekijk deze video » Zien: Dit zijn de vijf opmerkelijke televisiemomenten van Beau van Erven Dorens Bekijk deze video » Isola di Beau: hartinfarct Ronald Koeman redde zijn broer Erwin Bekijk deze video »
TV :
Bridget Maasland in Isola di Beau: mega seksistisch behandeld door media na breuk met André Hazes (video)

In RTL Boulevard zien we alvast een fragment van het gesprek dat Beau heeft met Bridget over haar ex André Hazes. Na de breuk werden zij op bijna Engelse tabloid-manier lastig gevallen. Daar zat volgens haar ook iets mega seksistisch in. "Dat is omdat ik een vrouw ben", vertelt Bridget.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's