ZIEN! Tijgers in safaripark Beekse Bergen verslinden hun 'kerstdiner' (Hart van Nederland)

ZIEN! Tijgers in safaripark Beekse Bergen verslinden hun 'kerstdiner' (Hart van Nederland)

Zondag 25 december 2022 om 17:51

De prachtige tijgers van safaripark Beekse Bergen kregen vandaag hun 'diner' geserveerd in een kerstpakket. Ze verslonden het pakket met gemak en waren vast erg dankbaar. Dierenverzorgster Joke Priester legt in Hart van Nederland uit waarom de tijgers het vlees op deze manier aangeboden kregen.

ZIEN! Tijgers in safaripark Beekse Bergen verslinden hun 'kerstdiner' (<em>Hart van Nederland</em>) De prachtige tijgers van safaripark Beekse Bergen kregen vandaag hun 'diner' geserveerd in een kerstpakket. Ze verslonden het pakket met gemak en waren vast erg dankbaar. Dierenverzorgster Joke Priester legt in Hart van Nederland uit waarom de tijgers het vlees op deze manier aangeboden kregen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de eerste beelden van de geboren Chimpansee in Safaripark Beekse Bergen Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's